MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Köyceğiz İlkokulu

Köyceğiz İlkokulu

Kaşıkçı Sokak Köyceğiz Mahallesi Köyceğiz Muğla
Vizyon
Öğrencimizin Milli Eğitim hedef ve amaçlarından sapmadan çağın gereği olan bilim ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanabilen,akılcı,yaratıcı,yapıcı,demokrasiye inanmış kişiler olarak yetiştirmek; okul öğrencimizi emsal okullardan daha başarılı kılmak ve okulumuzu bilgi ve teknoloji merkezi haline getirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin Milli Eğitim hedef ve amaçlarına uygun davranışlar kazanmalarını sağlamak,tüm kurum çalışanlarıyla bir üst öğrenim kurumuna hazır olmalarını sağlamak,dürüst,ahlaklı,saygılı,kendini ifade edebilen,ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı,bayrağına ve ulusuna sevgi ve saygı duyan, insan haklarına saygılı kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır
Başarılı çalışmaları devam etmektedir.
DERS BAŞLAMA:08:40 DERS BİTİŞ:14:00
SOBA VE KLİMA
KARAYOLU
OKULUMUZA ÖĞRETMEN SERVİSİ YOK.
Yerleşim Yeri
BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE YASASI İLE 2013 YILINDA KÖY STATÜSÜNDEN MAHALLE STATÜSÜNE DÖNÜŞMÜŞTÜR.
İL UZAKLIĞI:75 KM İLÇE UZAKLIĞI:12 KM
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ ETİWİNİNG PROJESİ ÜYESİ OLUP ULUSLARARASI PROJELERDE YER ALMAKTADIR.OKULUMUZ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİNDE DERECE ALMIŞTIR.
ETİWİNİNG